Stiftelsen antagen i Swedbanks Humanfond

Nu kan du spara pengar åt dig själv och samtidigt hjälpa Östersjölaxen! Stiftelsen för Östersjölaxen har blivit antagna att ingå i Swedbanks Humanfond. Humanfonden är en traditionell aktiefond som utifrån hållbarhetskriterier med stor bredd placerar i svenska företag.

När du placerar i fonden går två procent av din fondförmögenhet årligen till laxen istället för till förvaltaren i form av förvaltningsavgifter. Valet att spara i Humanfonden är ett sätt att både spara till sig själv samtidigt som man bidrar till viktiga insatser både i Sverige och ute i världen. Ett sparande med både med hjärta och hjärna, säger Marianne Nilsson, vice VD för Swedbank Robur Fonder.

Gå in på ditt närmsta Swedbanks kontor så hjälper de dig att komma igång med ett sparande i Humanfonden för laxen. Om du redan är kund hos Swedbank kan du logga in på banken och ordna allt på nätet.

Fakta Humanfonden: 

  • En hållbarhetsfond som placerar i svenska aktier.
  • Du betalar ingen fondavgift.
  • 2 procent av ditt sparande går till välgörande ändamål.
  • Du väljer själv vilken organisation du vill stödja, vi hoppas att du väljer Stiftelsen för Östersjölaxen.

Läs mer om att investera i Humanfonden

Ted Logardt